گالری عکس کچومثقال

گالری عکس کچومثقال

KACHOOMESGHAL PHOTO GALLERY
گالری عکس کچومثقال

گالری عکس کچومثقال

KACHOOMESGHAL PHOTO GALLERY

طرز تهیه کاچی


کاچی قورمه یکی از غذاهای شهرهای کویری است که در زیر با روش پخت کاچی با ذرت سفید که غذای روستای کچومثقال است، آشنا می‌شوید.

مواد لازم برای تهیه کاچی قورمه

آرد ذرت: یک کیلو

آب: ۴ کاسه آبگوشت خوری

نمک: به اندازه لازم

قورمه برای تزیین روی کاچی

گوشت: نیم کیلو

پیاز متوسط: ۲ عدد

زردچوبه نمک و فلفل: به اندازه لازم


طرز تهیه کاچی

آب را جوش بیاورید و نمک را به اندازه لازم داخل آب بریزید. با همزن آرد را داخل آب به هم بزنید به گونه‌ای که آرد داخل آب گوله گوله نشود و به هم نچسبد. این کار را ادامه دهید تا تقریبا سفت شود.

سپس کاچی را مثل برنج دم کنید و بگذارید حدود ۴-۳ ساعت با حرارت بسیار ملایم بپزد. هنگامی که کاچی آماده شد، برای سرو آن کاچی را با قورمه و کشک تزیین کنید.

طرز تهیه قورمه

گوشت را به صورت قیمه با پیاز سرخ کنید و کمی زردچوبه و فلفل و نمک به آن اضافه کنید و تفت دهید. 

روش خوردن کاچی

در گذشته روش خوردن کاچی این گونه بود که توسط انگشت نشانه مقداری از کاچی را جدا می‌کردند، سپس در کشک و قورمه می‌زدند و  نوش جان می‌کردند.

امروزه اما کمتر سنت‌های گذشته را رعایت می‌کنند و بیشتر توسط قاشق و به‌جای دسته جمعی در مجمعه در بشقاب میل می‌کنند.  

این غذا در زمستان و هوای سرد بیشتر طبخ می‌شود.